Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tre nya vänner

 
jag har tre nya vänner
sedan några år

de försöker säga mig något
de återkommer gång på gång

du behöver oss allihop
säger de

du behöver leva oss alla tre
hängivet och i lika delar

jag trevar några små steg framåt
stapplar några bakåt

men jag vill så gärna
jag kan ana skönheten

de heter:

älska, skapa, vila

eller kärlek, kreativitet, kontemplation

eller relationer, gärningar, eftertanke

eller kärlek, glädje, frid

 




Fri vers av Mattias Josephson
Läst 514 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-02 01:25



Bookmark and Share


  Aftonvännen
Det vibrerar goda ambitioner mellan raderna, en fröjd att läsa.
2012-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson