Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

let\'s conqure the world

och på det viset
blev jag en annan människa
utan dig
är jag patetisk
tillsammans kan vi
erövra världen

det kommer
inte bli vi två
även om vi kommer nära
du och jag
tillsammans kan vi
erövra världen

min självkännsla
som varit så låg
ökade i samma ögonblick
som ja skrev \"haj\"
tillsammans kan vi
erövra världen

lite av min rädsla
försvann
för att du svara med
\"hejsan\"
tillsammans kan vi
erövra världen

många meningar senare
kallar han mig söt
jag skäller ut honom
för att han sa att ja
va \"lite kul\"
sen skulle han

vi skicka kyssar till
varandra
han kalla mig söt igen

Tillsammans kan vi erövra världen




Övriga genrer av Cecilia Johansson
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-04 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Johansson
Cecilia Johansson