Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
han saknade förmågan att känna empati. (A psychopath has no concern for the feelings of others and a complete disregard for any sense of social obligation. They seem egocentric and lack insight of any sense of responsibility)


du var aldrig min polare

så plötsligt hände det
känslan av sammanhang
infann sig
så påfallande klart

bortom mina gränser
intill omöjlighet
såg jag förvandlingen
av en förtrogen vän
rämna bortom sans

flackandet med blicken
dina kornblå
i mission
röjde misstanken

du for kors och tvärs
genom avlånga
lite naiva
land av oss

avgjort charmig
med gester
och maner
för att undkomma
spontan uppklarning

för mig

är du

en bagatell

nära nog

död
 

 

 

 




Fri vers av aftermath
Läst 442 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-05 10:47



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
som genomgående falsk till proffesionen
gäller det att vara styv på livets scen
när en spelar upp sina utvalda roller
för en skarpsynt och känslosam publik
2007-07-26

  Emilia Berg
Klurig dikt, den sortens kompis vill man ej ha.
2007-07-08

  Antropofagen
Huga, ruggigt men han trillar till sist. Utan riktiga vänner.
2007-07-08

  aftermath
han blev inte, han var
det uppdagades genom att drabbade kom i kontakt med varandra.
en \"talented Mr Ripley\" fast på riktigt, ungefär..
ruggigt
2007-07-07

  Lena Renman
Hej
Här osar det av rödglödgad vrede och under det finns sviken förväntan känns det som. Bra skrivet, beskrivet och bra att få ur sig det! Heja dej
lena
2007-07-05

  glittertindra
vitglödgad ilska och besvikelse när man upptäcker att dimridåer lagts upp... talande...
2007-07-05

    ej medlem längre
nej, en sån vän är ingen vän...
blir tyvärr vanligare och vanligare det här med empatibrist!
2007-07-05

  devilsangel
Stark ilska och frustration bakom dessa tunga rader! Känner din besvikelse...Bra skrivet!!
2007-07-05
  > Nästa text
< Föregående

aftermath
aftermath

Mina favoriter
i omlopp