Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...ibland kommer insikter när man minst anar dem...


Kylslagen insikt

...bara låg där på en sandig filt med kanelbulle smulor under mina ben...

...kisande för att se mina småttingars lek vid vattenkanten...

...med kaffesmak i gommen

...en stulen semesterdag...

...känslan som kom fick mig att rysa i värmen...

...en svalkande insikt...

...packade ner den i min badväska...

...och tog med den hem...




Övriga genrer av Me-linda VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-04 22:25



Bookmark and Share


  tingeling
häärlig!
2007-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Me-linda
Me-linda VIP