Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tom Ripley

Om Tom Ripley hade vetat vad hans förnamn betyder på Svenska. Hade hans liv då fått en annan innebörd, en annan mening, eller en annan meningslöshet?

\"It\'s better to be a fake somebody than a real nobody\" är hans motto i livet, han ger sig in i leken med att föreställa någon annan och hela tiden måste han upprätthålla denna lögn. Jag förundras av denna historia, och känner så mycket för Tom. Dickie är bara en stor egoist, många kanske skulle säga att även Tom är en egoist, men jag ser det hela ur Toms perspektiv, och han försöker ju bara ta det som livet vägrat honom.

Finns det riktiga människor som är som Tom?




Övriga genrer av Linda Jonsson
Läst 648 gånger
Publicerad 2007-07-05 08:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda Jonsson
Linda Jonsson