Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stolt och fast

mitt hjärta har växt sig stort och kraftigt i mitt bröst
det har fått mig att sträcka på mig
med rak rygg
bestämda steg
och blicken fäst
går jag vidare

jag kan bara stå fast vid mina beslut
och inte låta någon ifråga sätta mina val

jag bär mina färger med stolthet
sen får andra säga vad de vill

och mitt hjärta slår starkare än någonsin




Fri vers av Linda Jonsson
Läst 719 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-14 15:41



Bookmark and Share


  Miss Mod
Härlig text, blir glad.
2009-03-14

  Carola Zettergren
Mycket snyggt!!!!
2009-03-14

  thyra
Jag känner mig mycket hemma med din text. Fint!
2009-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Linda Jonsson
Linda Jonsson