Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag försöker ju bara...

jag försöker ju bara leva ett liv här
måste ni göra det så svårt
ni som varje dag dömer mig för att jag är jag

jag försöker ju bara vara lite värdig här
snart 30, singel, inga barn
hyreslägenhet, katt och middag för en

jag försöker ju bara räcka till
vara duktig flicka på jobbet, plikttrogen
vara ordentlig, förnuftig, som man ska

jag försöker ju bara få dagarna att gå här
pendlar mellan arbete och hem
inga nyheter här inte

jag försöker ju bara ta mig ur det här
och hitta allt jag letar efter
kan man få lite hjälp på traven eller?




Fri vers av Linda Jonsson
Läst 447 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-23 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda Jonsson
Linda Jonsson