Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Embryo

jag tänker mig det
som om jag skulle ha en
främmande organism
där i mellangärdet

ett embryo av en okänd art
som växer i det där
grumliga, mörka
och hårt omslutna

jag föreställer mig det som ett monster
hämtat ur en roman av Ajvide
kanske kommer jag föda ett skräckbarn en dag
som tar över min plats här på jorden




Fri vers (Fri form) av Linda Jonsson
Läst 503 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-25 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda Jonsson
Linda Jonsson