Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(hittade en liten lapp med dessa rader på... minns inte när jag skrivit det)


sommarkortis

här var regn helt nyss
asfalt våt och smått glansig
daggmaskar kommer




Fri vers av Linda Jonsson
Läst 825 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-09 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda Jonsson
Linda Jonsson