Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man ska väl kunna vända sig till sina vänner när det krisar... men... om det inte är någon som svarar då?


Om svar anhålles

jag sänder till dig
mina rop

jag ber om svar

men sedan mina röksignaler sänts ut
har här varit tyst

ingen telefon har ringt
inga meddelanden har kommit in

jag kontrollerar min tillgänglighet
allt står vidöppet och gapar

och det minsta en människa kan begära
är svar

och vilka ursäkter kan få gälla
vid ett rop på hjälp

jag sände dig ett tyst rop
och allt har sedan dess varit tyst

och jag vankar mellan mina alternativ
viljelös och vilsen




Fri vers av Linda Jonsson
Läst 620 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-17 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda Jonsson
Linda Jonsson