Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske inte riktigt färdig, men kommer inte längre just nu...


Ormen


Du binder mig med ditt gift
De tunga molekylkättingarna
gör mitt sinne tungt
Bara ett vill jag
Och det gör jag

Ditt gift gör mig beroende
Vill ha mer
Begär mer
Livsuppehållande
Orden bländar mina muskler
gör okontrollerbara

Hypnotiskt backar jag
undan
Avstånd försvagar
Räddad
av tio meter serum




Fri vers av Marita Persson
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-05 08:55



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Snyggt.
2007-11-11

  Ronny Berk
om ormen som metafor för livsens farligheter ... verkligen allsidigt tolkningsbar text... ja...
2007-08-19

  Bengt VIP
Jag tycker att den är bra som den är! Jag kan absolut känna fångenskapen och beroendet. Ämnet är definitivt värt att skriva mer om.
2007-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Marita Persson
Marita Persson