Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
version 1


mellan tre vardande


inom mig; ständigt

en skarp knivsegg
snuddar vid en annan -
döden och gud


din själ; partiellt

frigör ännu en gång
en sommarbris av
ordens fröblomster




Fri vers av Almagrundet
Läst 591 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-05 11:23



Bookmark and Share


  madinsane
kan inte annat än att hålla med knastret nedan (ja, den där cathy alltså)
första stycket är helt sabla magiskt!
2007-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet