Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden

Språkets hus med gömda rum

Reste sig ur skuggorna

På lekens bakgård

Byggnad av andra

Händer än mina

Där jag smög runt

I andras spår

Och rummens hemligheter

Viskade lockande till mig

Medan orden på sofflocket

Andades ditt namn.




Fri vers av Paul Maslov Karlsson
Läst 443 gånger
Publicerad 2007-07-05 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paul Maslov Karlsson
Paul Maslov Karlsson