Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(anti-Nietzsche)


Människans död

Kort efter att orden

förlorat sin kraft

nåddes vi av budet

om människans död.

Var det vi som dödade henne,

vi gudar?




Fri vers av Paul Maslov Karlsson
Läst 640 gånger och applåderad av 3 personer
Utvald text
Publicerad 2007-08-03 16:57



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Den här var mycket tänkvärd.
2007-08-06

  Jer
Jo, gudarna måste vara galna!
2007-08-06

  Agnes
En stjärna som äntligen satt rakt i vänsterkrysset!
2007-08-05

    ej medlem längre
Riktigt bra..
2007-08-05

  leopardia
även om titeln var lite tråkig så var dikten storhet. gillade den här, som faen.
2007-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Paul Maslov Karlsson
Paul Maslov Karlsson