Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där leva är att smyga

Där leva är att smyga

undan orden

in i tingens tystnad

Var och en

sin egen väktare

Vaksamt spejande mot

var annan tigande.




Fri vers av Paul Maslov Karlsson
Läst 475 gånger
Publicerad 2007-08-03 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paul Maslov Karlsson
Paul Maslov Karlsson