Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livstörst

Din törst efter livet

översköljs av

livets törst efter dig

Du är dryck åt denna jätte

Hennes törst går ej att släcka

Så må du göra dig till

ymnigt källsprång

ur jordars djup

Du trodde du var dibarn

Men är själv det värkande bröst

livet famlar efter i sin gråt

Ej dödsångest utan födslovånda

är din livslott.

 

 




Fri vers av Paul Maslov Karlsson
Läst 518 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-03 17:07



Bookmark and Share


  mikael ejdemyr VIP
Rader att lära

utantill, o

framtida barn & samtida
2007-10-07

    ej medlem längre
jag gillar denna mycket, fint avslut och dessa rader speciellt.. fast allt är bra .. gillar din stil
\"Hennes törst går ej att släcka

Så må du göra dig till

evighetsfontän, ett

tidlöshetens källsprång\"
2007-08-05

  Maria Zena Viklund
tycker om dina talande ord!
2007-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Paul Maslov Karlsson
Paul Maslov Karlsson