Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levande flod

O levande flod

som slingrar dig fram

genom natten

- spegel för stjärnor

och jagande tigrar.

Mjukt men obevekligt

smyger du mot havet.

För den som dricker ditt vatten

är du glömska

och blixtrande klarhet.




Fri vers av Paul Maslov Karlsson
Läst 524 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-03 17:10



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
gillas!
2007-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Paul Maslov Karlsson
Paul Maslov Karlsson