Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes doft

Du följde henne in
ända in
i det djupa

Du följde hennes doft
å den fyllde dig

Dina fötter är fulla av sår
men du följer hennes spår
för du vet att hon lindrar din smärta

Allting som var du är borta
allting som du är är nu
är doften som fyller dig
och drar dig in
djupare in




Fri vers av Lilmarie Mellberg
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-05 21:22



Bookmark and Share


    sunnanvind
Det är nånting med den här dikten som jag inte kan sätta ord på...gillar mycket! Bokmärker oxå ! Tack!
2007-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Lilmarie Mellberg
Lilmarie Mellberg