Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag hann den hemska sanningen upp mig....

Ett samtal och hela världen vändes upp och ner..
Fick beskedet som jag har väntat på i över 5 månader,
men vill inte på ett sätt att de skulle komma.
Visst var de bra att de kom,
men ville inte se den sanna delen i det hemska.
Ända fram till idag så har jag kunnat låssas som att
ingenting har hänt.
Att du fortfarande finns här ibland oss,
men nu går de inge mer.
Går inte att hoppas att du fortfarande andas,
att ditt hjärta fortarande slår.
Men fryser inte med dig nå mer,
eftersom att nu är du borta från det kalla, blåa,
svarta vattnet och nu kan du änteligen få vila i frid....
Vi alla saknar och tänker på dig varje dag c-r.


skriven den 10/6-07




Övriga genrer av InBetween
Läst 155 gånger
Publicerad 2007-07-06 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

InBetween