Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min egna fjäril

Du sa att när du dog skulle du bli en fjäril
som skulle komma och vaka över mig.

En fjäril som skulle få vara glad,
lycklig och alltid fri.

En fjäril som skulle sitta på min axel
och le mot världen,
som du och jag skulle ta oss igenom tillsammans.

Vi skulle bli ett du och jag
och ingenting skulle stoppa oss.

Vi skulle vara tillsammans tills
jag själv tog mina sista andetag.


Och när du dog så kom det en fjäril,
vackrare än alla andra fjärilar
som jag någonsin har sett.

Den fjärilen satte sig på min axel
och vi började ta oss igenom världen tilsammans.

Men en dag så började de regna och
fjärilens vingar slutade att funka.

Jag märkte inte när den föll från min axel
och sen såg jag aldrig den fjärilen igen.




Fri vers av InBetween
Läst 121 gånger
Publicerad 2007-07-06 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

InBetween