Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drunknad men ändå levande

Du lämnade mig för att
drunkna i alla tårar,
som skapats av tanken
på minnena av dig.




Fri vers av InBetween
Läst 109 gånger
Publicerad 2007-07-06 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

InBetween