Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig min vän <3

Nu när allt är annulunda
så kom ihåg mig då..

Vet att jag har förändrats,
men kom ihåg mitt gammla jag
och lev med det minnet av mig.
För det är den personen jag
vill bli ihåg kommen som.

När jag flyttar ifrån dig så somna
med tanken att jag alltid är hos dig.
För de kommer jag alltid vara.

Kanske inte som en person,
men endel av min själ och mina
tankar kommer finnas där.

Vill bara att du ska veta att jag
är alltid samma jag.
Bara lite annulunda.

Älskar dig min vän......




Fri vers av InBetween
Läst 119 gånger
Publicerad 2007-07-06 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

InBetween