Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I miss you...

Varje gång jag blundar så spelas minnen upp från
dagen då du vände mig ryggen och gick iväg.
Stegen från dig dunkar fortfarande i takt med mitt
hjärta.

Gud vad jag saknar dig...

Varje gång jag lägger mig i sängen så känner jag
dig lukt komma smygandes, samtidigt som mina tårar
börjar rinna ner för mina kinder.

Gud vad jag önskar att du var här och höll om mig...

Varje gång jag ser dig så vill jag bara hoppa upp
i din famn och krama om dig, men smärtan i bröstet
hindrar mig från att göra de.

Gud vad jag önskar att du var min...




Fri vers av InBetween
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-06 01:05



Bookmark and Share


  Blumma.
! Jättebra... Du får verkligen fram känslorna.

Kram :)
2007-07-06
  > Nästa text
< Föregående

InBetween