Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Black Orchid

Man kan se dig på långt håll
se den oroligt flackande blicken

Se hur du nervöst vänder dig om
hur du försöker gömma dig i mängden

Osäkerheten finns som en aura
som man kan känna om man närmar sig

Men du vet nåt som de flesta inte vet
hur det är att inte känna sig hemma





Fri vers av ospray
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-09 08:37



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Den där vilsen-i-tillvaron-känslan kan vändas till något bra, en slags alert-het (eller vad det kan heta...) . Man kan ta vara på alla erfarenheter och använda dem. Bra beskrivet! sista raderna extra fina...
2007-07-11
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray