Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesin och vardagen

Att jobba och städa
handla, laga mat
har blivit så tråkigt
kan tro jag blivit lat

inget i vardagen
är längre av vikt
passionen har blivit
att skriva en dikt

likt ung förälskelse
har poesin greppat
stulit förnuftet
och fångat hjärtat






Fri vers av Pica pica
Läst 319 gånger
Publicerad 2004-02-17 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pica pica
Pica pica