Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
HAIKU med olika hastigheter


Halva vägen var

Joggingrunda
halvvägs - över spåret
en snigel




Bunden vers (Haiku) av Lars Granström
Läst 470 gånger
Publicerad 2007-07-06 23:27



Bookmark and Share


  [jimmy]
-
cyklar i lugnt tempo
flygplan dånar över mig
slår av farten
-
2008-01-15

  Fuyoh
...är inte så klok, menar jag!
2007-08-01

  Fuyoh
Försöker komma på något klokt att skriva om de olika hastigheterna, djupet både tidsmässigt och bildligt men kommer bara fram till att jag gillar den skarpt! / Magnus
2007-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granström
Lars Granström