Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gå åt sidan så att du inte drunknar

vi blev jag och
jag kan inte älska någon
som jag det vet du
för det finns nog ingen jag mer föraktar

det var därför jag föll för dig
min unga vackra
så naiv och långt borta från all bitterhet
så olik alla mina jag

jag är svart på dagen
vit om natten
tvärtom allt logiskt
det vet vi båda två
speciellt nu när du är jag

jagar efter det normala
men söker det extrema
värst av allt är att jag inte längre bryr mig
låter mig gå under

så jag ber dig
gå åt sidan så du inte drunknar med mig




Fri vers av fröken pia
Läst 343 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-07 00:15



Bookmark and Share


  devilsangel
Detta är starka rader som jag känner igen mig mycket i :

jag är svart på dagen
vit om natten
tvärtom allt logiskt
det vet vi båda två

så jag ber dig
gå åt sidan så du inte drunknar med mig
2007-07-07
  > Nästa text
< Föregående

fröken pia