Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart hål

Jag står med fötterna på jorden
visst gör jag det

Det är bara det att jag känner
hur gravitationen ökar
mer och mer
snart är jag i ett nytt svart hål

Men om jag sjunker igen
jag säger om
ska jag göra det med huvudet högt




Fri vers av Lilmarie Mellberg
Läst 310 gånger
Publicerad 2007-07-07 22:24



Bookmark and Share


    Noyle
Denna jäkla stolthet! ;P Bra dikt!
2007-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Lilmarie Mellberg
Lilmarie Mellberg