Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tom

Det känns så tomt nu
tomheten fyller mig helt
inget annat rymms




Bunden vers (Haiku) av Lilmarie Mellberg
Läst 370 gånger och applåderad av 3 personer
Utvald text
Publicerad 2007-07-07 22:29



Bookmark and Share


  Jer
Uttrycksfull om intet efter,
som känns så mycket...
2007-07-08

    JJ VIP
Ordtrolleri! Snyggt! Mvh. JJ.
2007-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Lilmarie Mellberg
Lilmarie Mellberg