Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev denna för något år sedan, kontrollen är tappad men det går utan om man inte släpper tilliten


En häst ?

Jag är snart 40
och själen har börjat lossa en aning
jag ser mig själv och mina tankar
har inte riktig kontroll

Det är som det var en häst där under mig

vad händer om jag tappar tyglarna
blir jag avslängd då
blir jag förd vilse eller hem
går vi bort oss i snårskogen
eller hittar vi nya vägar att vandra
tillsammans
i full tillit




Fri vers av Lilmarie Mellberg
Läst 351 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-07 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilmarie Mellberg
Lilmarie Mellberg