Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bleed baby.....bleed. or is it me?


HooKer witHout ognsar?

Sometimes you feel a need,

Somewhere you feel like me,


Red wine and poetry,

Alcohol and comedy,

Girls and sexuality,


Now you feel my greed,

Your a Hooker and a lead,


Someone cuts of everything down there,

Sometimes there are no organs left to spare...









(The Ripper)




Fri vers av Mique
Läst 672 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-08 00:50



Bookmark and Share


    bedragare
fint! applåd.
2007-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Mique

Mina favoriter
Haiku 49