Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack Spiran, för att du hjälpte mig komma till skott!


Du är landskapsblomman



Landskapsblommor
i olika format
gula och blå
stora och små
liljelika och spröda
Men Kung Karls spira
är den mest högresta,
som visar hur takten ska gå
som visar vägen
Passar galant
i en kunglighets hand
Så jag vill rikta ett stort tack
och ge en jättekram
till Spiran i vårt poetrike
För att du visade vägen,tack
Du är landskapsblomman
utan dess like
















Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 487 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-08 08:14



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så fint om natur ... om blommors fägring och om skrivarvänners inspiration och stora värde...
2007-07-08
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt