Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självklarheter

 

 

Ytt rar mig självklart och skriker

ran dar mitt bleka slappa skinn tills

de lar av min kropp sakta faller av

fri staden finns här inom mig själv

het tan är så skönt outhärdlig

 

 

vem

         hindrar

                       mig?

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-09 10:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett konstverk!
Bravo!
2007-07-09

    BetweenTheLines
snyggt konstruerat och formulerat
2007-07-09

    Noyle
Spännande form! Väldigt speciell dikt!
2007-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol