Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ngt red




Vinterstad

 

där. efter pulkabacken. iskalla fingrar. snö i stövlarna.
kinder klarröda och ögon glansiga. gnistrande och levande.
skönt skrattade magmuskler. lätt kramp. smältande snö.
som isande och sakta. rinner. svalt längs nackar. länder.
och fuktigt lockigt. hår.

väl inne. sliter vi av oss kläderna. till en hög iskall textil.
just där. kysser du mig. så mjukt. lockande. hetsande.
när badet är fyllt. sjunker vi ner. som vispgrädde är bubblorna.
fnitter och allvar. för under den varma. ytan. möts våra händer.
våra kroppar. våra själar. vi tinar sakta. hettas upp. inifrån.

vi trevar. och smeker varandra. allt i det våta. ångande. heta.
skrattet i dina ögon. dina mjuka läppar. du som är min.
och hårdheten mellan dina ben. det öppna. där mellan mina.
upphetsningen. hög och klar. naken är lustan. där under ytan.
sjunker vi. långsamt. in i oss. möts. ytan som stillnar. stumt.
och sen.

varm. choklad.

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 826 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-12-17 19:16



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Pulkafärd och choklad med insprängd erotik - vad mer kan man begära? Jo, möjligen att kunna förmedla det på detta sinnliga sätt.
Tack för en mysig färd!
2010-06-06

    ej medlem längre
Härlig kärlek! Skön erotik!
2009-12-20

  Ulf Lagerholm
en skön och rak erotisk filmsekvens, som inte skulle känts lika sinnlig om inte pulkan och den varma chokladen funnits med
2009-12-17

    papillon
Va fan - aldrig funkar några pulkabackar på det viset för mig!! Det enda jag får är möjligen prostatit...........
Men vilken underbar sinnlig text!!
2009-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol