Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verbualiserat

 

vägrar att  leva mitt liv utan dig
samlar mina tankar i blå sammetsaskar
grottade minnen i mörker bak ljus

övar lite skenheligt med staven
den böjda

väntar så villrådigt i duggregn och väta
snusar sen gott under kudde som doftar
drömde skönt fuktigt om golvssex
i hallen

vaknade svettig och loj med min stav

fingrade lite tills sömnen
tog över
slickade läpparna redo för dig
smekte min kropp där i tanken på dig
med pekfingret böjt
kom jag fort helt allena

somnade slutligen var matt och förnöjd
sov hela natten och
vaknade pigg
kliver ur sängen med
fötter nyss vakna

dricker mitt te här till solen
från öster
duschar sen kroppen gnider bort
alla salter
doftar så gott i min väntan på dig
vet att du kommer
jag vet att du väntas

jag väntar och

klär mig i finaste silke

håller andan

i vetskap

 

du finns där för mig

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-08 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattviol