Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Semester påbörjad 9/7 2007

 

   semestern påbörjad
utnyttjad redan i tolv timmar
sovit bort nio av dem
   häckat framför Poeter
i över två timmar


   tvättkorgen bågnar
och golven är ludna
böcker överallt 
  inget i kylen men
mycket runt magen
  

   ute ingen sol
bara moln och hotande regn
grannen gräver ett hål
någonstans..
   sniglarnas långsamma färd
över gräset väcker 
motstridiga känslor

inom mig

   ska jag lägga mig i gräset nu

eller

   ska jag sitta kvar..

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 258 gånger
Publicerad 2007-07-09 11:47



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Tar dig i hand och förstår precis**
Samma här...men inte grannen som gräver..de pålar för ett nytt köpcenter:(
2007-07-09

  Fru Fralla
Åh, Grattis till semestern... eller vad man nu säger. Jag föreslå att sitta akvar, läsa lite mer, och SEDAN gå ut och lägga dig i gräset!

Ha en underbar dag iallafall!
2007-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol