Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okej då - tar väl Zen sen..

 

 

okej - så här låter det i min hjärna:

tvättkorg, tvättkorg hela dan
tvätta snälla nu för faan

lortig tröja, smutsig strumpa
sitt ej där på knottrig rumpa

upp och gör nåt nu för fan
slöa inte hela dan

oket som vi kvinnor bär
önskar jag ditt pepparn är

slappa slöa pilla navel
aldrig nånsin ta i kavel

nä - visst är det upp till mig
jag kan nog inte klandra dig

så jag suckar, reser mig
är trots allt en mogen tjej

kanske jag då sen får slappa
utan att min själ förtappa

önskar er en härlig dag
vi ses nog snart - om litet tag...

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 220 gånger
Publicerad 2007-07-09 12:49



Bookmark and Share


    Maria Malm
Härligt rimmat om oket, som delvis är egenhändigt tillverkat.
2007-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol