Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

31 i 4

det var något innerligt och varmt

som varade

i

4 hela år

 

och kanske var det yta

och ingen sanning

för alla 31

av oss

visste

att inget

att ingen

är så perfekt

 

och jag gråter ibland

när jag tänker

att 4 år

nu är förbi

och jag kan skratta

och bli glad

i magen

av minnerna

men även

gråta

sönder

mina ögon

av alla ni

som aldrig höll

det ni lovade

att hålla

 

sen tänker jag igen

och inser

det är över nu

och att vi

aldrig mera

nej

aldrig igen

kommer vara som vi var

och jag vet då

att

innerst inne

djupt in

att det känns rätt

överallt

 

jag behöver inte er längre

jag har växt

och jag kommer sakna er

varenda 31 av er

men

jag har insett

det ni för länge sen

insåg

vi är över

 

det är plats och rum

för nya tider

jag säger adjö

och tittar tillbaka

en sista stund

min sista stund

och jag vet

att minnerna är bra

nu

så farväl

9an är över

 äntligen

 

.




Fri vers av BaraSaraaa
Läst 365 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-09 22:42



Bookmark and Share


  Amina
JAG SAKNAR OCKSÅ KLASSEN och jag gråter sønder mej sjælv men vi ses ju kanske igen men vad ska man ta sej till, men applåd och så
//puss
2007-07-11

  KonstigaKatter
Väldigt bra, väl skriven dikt om de 4 och de 31 + 1! Bravo!
2007-07-09
  > Nästa text
< Föregående

BaraSaraaa
BaraSaraaa