Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordföljd

Ordföljd
Dimhöljd tornar den upp
statskupp i tanken
tanken börjar ta slut
skjut för att döda
röda händer tvättas
lättas samveten av orderlydnad
lyd och för sverige ur tiden
friden söker gråsprängt hår
får du guldklocka om du når dit

Skit! All världens skit!

staplas som ord i en liten skalle
nalle, skrubbsår och boll-kalle
men även kärlek, hopp och ro
fattar dem inte
krattar dem inte på kyrkogården
får den makttröstige aldrig läsa dödsannonsen
nonsens
de blundar
dundrar över
rundar av mötet med golf
men Rolf då
han som tigger på bänken
\"skänk en slant\"
brant är stupet
krupit ihop och åter vandrat i tanken
trashanken gömmer sig
tömmer flaskor och sig
men glömmer aldrig sina misstag
misstagen morgon dimman döljer




Övriga genrer av Erik Wiberg
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-10 02:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik Wiberg
Erik Wiberg