Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en lägtan


För en kväll

Natten begravde mig
i ett begär,
passionerat kyssa
dina välskapta läppar.
Åtrån växte inom mig
övergick till en besatthet,
jag behövde dig,
dina läppar,
och dina mjukt varma händer.
Vi förenade våra kroppar
ett tag,
byggde upp en mur
så att inget kunde såra.
Vi var osårbara
och älskade,
känslorna sprutade
som om inget hinder fanns.
Mitt huvud vilade
på din bara överkropp,
jag somnade in
och besökte paradiset.
När nattens begär
förvandlats till dagens sanning,
var all magi borta.
Djup passion
blev simpel vänskap,

stark åtrå
blev en kindpuss
adjö.




Fri vers av sonic
Läst 342 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-10 16:33



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Klockren punkt slut.
2007-07-11
  > Nästa text
< Föregående

sonic
sonic