Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påminnelse

du
du påminde mig
om vad skönhet är
när jag behövde
men inte ville
veta

och jag
jag påminde om
när Torbjörn Nilsson
flydde straffen
och änglarna grät

och jag
jag påminde mig själv
att om jag inte
förmår
försöka
förjänar jag heller inte




Fri vers av boae
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-10 19:46



Bookmark and Share


  Nicklasb
Riktigt cool dikt, särskilt sista stycket är mycket bra!
2007-07-10
  > Nästa text
< Föregående

boae