Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bordun

ständigt ljudande
ofta befriande
vad varje ensam
ton söker

korseletten
stöper närvaron
formar den
till lust
någons behag

toner talar
bildar kluster
ändrar flöden
så påtagligt
i ny riktning

när de reser
genom dig
in i mig

 

 




Fri vers av aftermath
Läst 654 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-07-12 00:01



Bookmark and Share


  Maud Li
Du kan hantera konsten att med ordens språk beskriva musikens språk!
2007-07-13

    sunnanvind
Härlig dikt som ackompanjeras av säckpipe-toner!
2007-07-12

  Antropofagen
rena toner, vackra toner, pustar av lust. Snyggt, snyggt.
2007-07-12

  Lena Renman
Hej
Jag hör säckpipeblåsare och läser en hyllning till musikens värld som kan föra oss närmare eller längre i från varandra.
Lena
2007-07-12

  devilsangel
Vackert finstämd...Gillar...
2007-07-12

  Lilla My* VIP
Nee men nu längtar jag tillbaka till Skottland, Highlands o sköna säckpipetoner**
2007-07-12

  nettizen
*ryser*
kan inte egentligen sätta fingret på det, men den har tilltalade mig starkt. Mycket bra skrivet, helt enkelt!
2007-07-12
  > Nästa text
< Föregående

aftermath
aftermath

Mina favoriter
i omlopp