Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimma

I mitt hjärta finns en dimma
Ett slags ärr
En oreda som aldrig vill stillas
Ett begär som slukar mig sakta

I mitt hjärta finns en dimma
En upprörd röst
Skrik och skott i revolt
Blod och tårar i kvantiteter

I mitt hjärta finns en dimma
som aldrig lättar




Fri vers av Nephlinea
Läst 428 gånger
Publicerad 2007-07-11 12:20



Bookmark and Share


    ~maria~
himla vackert skrivet..\"en dimma som aldrig lättar\" mm..man kan känna varje ord på tungan,fint
2008-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Nephlinea
Nephlinea