Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resan

Återigen är tankarna
passagerare på ett löpande band
genom hjärnans okända territorium
där miljarder små celler
alla hyser sin fånge
på Death Row
i väntan på förintelsen

Det enda som kan ta mig härifrån
är en associationsbana
rakt ut i kärleken
eller en flod
som tar med sig
det hemliga blå
ur det korta mötet
med mig själv
innan det ringer in
på alla världens skolgårdar




Fri vers av BTS
Läst 252 gånger
Publicerad 2007-07-11 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BTS