Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vet inte riktigt vad jag ska skriva här


inget för den kännsliga

Knulla bort smärtan
fyll tomrummet inom dig
den där brännskadade vävnaden
med kukar och kroppsvätskor
spermafläckar på byxorna och en
tröja halvvägs över huvudet
Blunda och ge efter när det gör ont
förträng all förbannad svärta
med kladdiga fingrar, hungrig mun
och könsorgan som stöter mot gommen
var obscen och skrik när du
kommer
så att alla kan höra att du inte
längre har ont
För du knullar bort smärtan
och utvidgad
knullar bort minnena av en röst
som brast
och det där leendet som vägrade

när hon sade mitt NAMN rätt....




Fri vers av sonic
Läst 364 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-11 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sonic
sonic