de andra 36 psykoserna?
inte vet jag - eller -
jag har lagt dem i en burk i kylen
tillsammans med 2 hörntänder och 5 naglar" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
de andra 36 psykoserna?
inte vet jag - eller -
jag har lagt dem i en burk i kylen
tillsammans med 2 hörntänder och 5 naglar



Psykos 38

 

 

under min säng 

 bor det någon


jag hör honom
när han gnager mot
sängbenen om natten
han smaskar..

fast aldrig på dagen

när det är ljust
vågar jag ställa mig på knä -
och titta efter

men då har han gömt sig
jag ser bara sågspån

 tappade hörntänder

chokladmuffins
som han tröttnat på

torra

smulor
med blod           på

innan det är mörkt
kryper jag ner under täcket
ligger blickstilla

slutar andas

och lyssnar

tills han börjar tugga
igen

 

 

jag funderar på att

sova i garderoben istället

 

 

fast där bor ju hon

 

hon som vill äta
min hjärna

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-11 22:42



Bookmark and Share


  Lena Renman
Hej
Ja minsann som det lilla barnet i oss alla som räds det mörka och okända. Du skriver så vackert om det här hemska
Lena
2007-07-12

    ej medlem längre
Jaha...och du tycker att jag ska sova nu...
Bra!
2007-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol