Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Total Extreme Body Makeover

 

Om jag kunde..

så skulle jag flytta mina ögon bara lite grann uppåt
och ändra färgen till ljust bruna och formen på mina
ögonbryn skulle jag vrida lite så de påminner om måsvingar

jag skulle minska näsan bara lite och göra den rakare..
munnen gör jag bara en aningens fylligare med spännande
mungipor som naturligtvis visar mina vita raka tänder
när jag avfyrar mitt allra vackraste leende

min hy skulle självklart bli naturligt brunare året om
och slätare med en lyster av silkesmjuk honung
en hy som vilken kvinna som helst skulle döda för

hårfästet skulle jag göra annorlunda och håret skulle
naturligtvis få bli mörkbrunt med ett fantastiskt självfall
så att jag bara tvättar det och låter det självtorka

 

kroppen då..

ja du, det skulle ta hela kvällen att plita
ner de förändringar som skulle behövas
för att slutligen få se ut som

 

 

Catherine Zeta-Jones

 

 

 

fast jag vill ju inte ha 
sex med Michael Douglas
om jag tänker efter..

 

 

..och mina barn skulle ju inte

känna igen mig längre

det känns ju lite - egoistiskt

 

faktiskt

 

 

                          nä - det får nog vara

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 226 gånger
Publicerad 2007-07-11 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattviol