Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sett i perspektiv betyder det nada

 

 

imorgon när jag vaknar är jag ett par

dagar äldre än jag var i förrgår

fast ändå något yngre än vad jag

kommer att vara till helgen...

 

men det gör då absolut ingenting

för som tur är så är jag betydligt äldre

mot jag var när jag var mycket yngre

och det vill inte säga lite, det!




Övriga genrer av Nattviol
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-11 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattviol