Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gick förbi

En boll i halsen som studsar hårt ner i magen.
Retligt kittlande i mungipan, leende över läpparna.
Du gick förbi.
Med moln i skorna och sol i hjärtat stod jag kvar.
När du gick förbi.




Fri vers av undefined
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-12 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

undefined