Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
man lär så länge man lever


Vaknar ensam

Vi möts i rummet och i tiden
i mellanrummet mellan nu och sen
Jag i morgonrock av siden
och du naken som min bästa vän

Vi möts i rummet och i tiden
på gränsen mellan då och nu
Mellan svarta lakan utav siden
möts våra nakna kroppar - jag och du

Vi möts i rummet och i tiden
i mellanrummet mellan sen och då
Du är ryttarinnan - jag är riden
ensamheten delar vi ju på

Vi möts i rummet och i tiden
på gränsen mellan sen och nu
Min själ har blivit lätt förvriden
och orsaken till det är du

Vi möts i tiden och i rummet
i mellanrummet mellan nu och sen
Har jag gjort en dumhet?
du är och skall föbli min bästa vän




Fri vers av sonic
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-12 20:47



Bookmark and Share


  sachie
Duktigt... riktigt bra tycker ja... Tycker om att du låter vissa rader återkomma, ibland med små ändringar. Mumsfillibaba... härlig rymt och takt. :D

Tycker om lsutet...
Har jag gjort en dumhet? Du är och skall förbli min bästa vän.

/ jen
2007-07-12
  > Nästa text
< Föregående

sonic
sonic